pravila studija

Kako bi svi mi u Studiju bili sretni i zadovoljni, naravno da postoje i neka pravila koje treba slijediti. Pa krenimo ????


1.  Uplaćenu mjesečnu članarinu je potrebno iskoristiti unutar 30, odnosno 40 dana ( ovisno o uplaćenom paketu) od uplate treninga. Nakon uplate paketa trajanje iskoristivosti paketa moguće je produljiti jedino uplatom iznosa za produljenje iskoristivosti paketa, navedenog ucjeniku Studija.


2. Nakon proteka vremena iskoristivost paketa, eventualno neiskorišteni treninzi više se ne mogu iskoristiti.


3. Poslijepodnevne termine treninga moguće je otkazati najkasnije 6 sati, a jutarnje najkasnije 12 sati prije početka treninga, nakon toga termin se smatra iskorištenim.


4. Studio Vam ne garantira niti za Vas može rezervirati točno određene termine treninga, u točno određenim danima u tjednu ( npr. utorak/petak 17h i sl.), pa okolnost da niste uspjeli rezervirati termine treninga u Vama isključivo preferiranim danima, ne predstavlja valjani razlog za produljenje važenja paketa, kao što niti prethodno znanje da u mjesecu važenja paketa nećete moći doći na trening u neki termin predstojećeg, Vama preferiranog dana, ne predstavlja valjani razlog za produljenje važenja paketa.


5. Ljubazno molimo da poštujete vrijeme ostalih vježbača te da ne rezervirate dva termina u danu i potom jedan od dva otkazujete u zadnji tren kada se odlučite za termin koji Vam bolje odgovara.


6. Također Vas molimo da ne dolazite nenajavljeni u ranije termine od unaprijed rezerviranog, jer će se time oba termina u istom danu smatrati iskorištenim.


7. Termini Vam postaju raspoloživi za rezervaciju isključivo nakon uplate željenog broja treninga.


8. Na treningu je potrebno nositi protuklizne čarapice te čistu, usku odjeću ( tajice, uža majica).  Na trening je potrebno doći na vrijeme, odnosno 5 - 10 minuta prije početka treninga. Kako ne bi ometali druge vježbače, molim Vas nemojte zvoniti ili kucati na vrata dok traje trening. Vrata za ulazak se otključavaju 10 minuta prije početka treninga.


9. Trening traje 55 minuta.


10. Zbog opasnosti od oštećenja reformera, molimo Vas da tijekom treningu ne nosite satove, nakit, metalne zatvarače i ostale predmete i dodatke na odjeći koji mogu oštetiti spravu, u protivnom ćete biti zamoljeni da ih uklonite.


11. Ponovljeno nepoštivanje prihvaćenih pravila Reformer studia In the Pink rezultirati će prestankom članstva te nemogućnošću daljnjeg korištenja usluga Studia.

rezervacije

Prvi termin dogovaramo telefonski +385 99 6633 308


Uplatite iznos za probni sat u grupi ili individualni trening na žiro račun Studija.


Putem Google Play Store-a ili Apple Store-a instalirate besplatnu aplikaciju Studionaut, a potom se putem linka: Reformer studio in the Pink registrirate u Studio, OBAVEZNO PROČITATE te prihvatite uvjete i pravila Studija. . Potom ćete moći rezervirati trening prema raspoloživosti termina.


Termin se smatra iskorištenim u slučaju nedolaska na rezervirani trening ili ako trening nije otkazan najkasnije 12 h prije početka treninga.


Nakon odrađenog prvog sata moguće je platiti članarinu za nadolazeće termine koje potom sami rezervirate preko Studionaut aplikacije.


Studionaut aplikacija je vrlo jednostavna i praktična i Vama i nama, jer Vam nudi mogućnost potpunog pregleda u broj treninga koji su Vam na raspolaganju i roku u kojem ih možete iskoristiti, kao i o slobodnim terminima treninga - koje zakazujete i otkazujete samo jednim klikom.

logo
Reformer studio
Trnjanska 3, Zagreb • 099 6633 308

Sva prava pridržana © INTHEPINK - 2022

Top